Nieuws
Biografie
Discografie
Contact
Foto’s
Links

Over de site

De site is vernieuwd!
Er is een kleurtje bijgekomen, de layout is hier en daar gewijzigd en, dat is de grootste aanpassing, de HTML-code is volledig herschreven.

Toen de site is ontworpen en gemaakt is dat onder een zekere tijdsdruk gebeurd. Nu is alles in een rustige vaarwater gekomen en was er de tijd om de site wat netter op te zetten.
De toegenomen kennis en het ‘voortschreidend inzicht’ hebben bij het herschrijven geholpen.

In versie 1 van de site heb ik voor de vormgeving gebruik gemaakt van frames en tabellen. Maar aan het gebruik van die twee zitten diverse nadelen.
Door dat ‘voortschreidend inzicht’ heb ik in versie 2 gebruik gemaakt van boxen. De box bevat tekst of illustraties en wordt vorm gegeven door een stijlblad (Cascading Style Sheet). In de CSS - dit is meestal een extern bestand - wordt de vormgeving (kleur, positie, lettertype, etcetera) gedefinieerd.

Site-historie

06/01/2006
De pagina ‘Nieuws’ bijgewerkt.

24/10/2005
De pagina ‘Nieuws’ bijgewerkt.

02/05/2005
De herschreven site is geupload.

18/01/2005
De pagina ‘Nieuws’ bijgewerkt.

18/11/2004
De pagina ‘Nieuws’ bijgewerkt. Het oude nieuws is verhuisd naar het nieuwsarchief en een link naar het archief is geplaatst. Tevens is er een link naar de sitehistorie geplaatst.
De pagina ‘Foto’s’ is gevuld met diverse fotoalbums.
De pagina ‘Links’ is bijgewerkt.

04/11/2004
Diverse pagina’s gevuld, muziek toegevoegd, plus nieuws bijgewerkt.

07/10/2004
De website gaat online.

15/09/2004
De domeinnaam ‘www.gerardmouwen.nl’ is geregistreerd bij mijndomein.nl.

HTML- en CSS-code

De HTML- en CSS-code van deze site voldoen aan de richtlijnen die zijn opgesteld door het W3C, het world wide web-consortium.
Door op de HTML- of CSS-icoon te klikken kunt u de deugdelijkheid van respecitivelijk de HTML- of CSS-code van déze pagina controleren.

Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!

Niet getest op dieren

De website is zo ontworpen dat iedere moderne browser de pagina’s op de juiste - lees: door de ontwerper bedoelde vormgeving - manier wordt weergegeven. Nu is het zo dat iedere browser eenzelfde HTML-pagina op zijn eigen manier interpreteert, en niet iedere browser ondersteund, danwel interpreteert op de juiste manier, alle mogelijkheden binnen de HTML-specificaties.
Daarom heb ik de website getest op een aantal moderne browsers. Al deze browsers gaven de website correct weer.

               

Deze site is gehost bij
De site is gehost bij ‘mijndomein.nl’